Hedelmäpeli
Bonus Deuces
Bonus Deuces Hedelmäpeli
Evolution
Evolution Hedelmäpeli
Fisticuffs
Fisticuffs Hedelmäpeli
Fruit Bonanza
Fruit Bonanza Hedelmäpeli
Ghost Pirates
Ghost Pirates Hedelmäpeli
Alien Robots
Alien Robots Hedelmäpeli
Aliens
Aliens Hedelmäpeli
Big Kahuna Snakes
Big Kahuna Snakes Hedelmäpeli

Hedelmäpeli

Kiinnostaako sinua löytää itsellesi aito ja oikea retromeininkinen hedelmäpeli? Me olemme listanneet tässä artikkelissa muutamat modernin maailman hedelmäpelit, mutta emme ole unohtaneet myöskään kotimaisen Raha-automaattiyhdistyksen aikanaan kynäilemiä mestariteoksia. Rahapelien ystävänä kannattaa kuitenkin tietää, että hedelmäpelit netissä eivät ole mitään yhden tempun koiria nykymaailmassa. Ennenhän näistä peleistä käytettiin Suomessa nimitystä hedelmäpeli siitä syystä, että ensimmäinen RAY:n peli sattui olemaan nimenomaan hedelmiä kiekoillaan pyörittävä peli. Nykypäivänä osuvampi nimi on kuitenkin kolikkopeli, sillä kolikoilla toimiminen on oikeastikin säilynyt paremmin kuin hedelmäteema. Tosin onhan todettavat, että esimerkiksi ilmaiset hedelmäpelit netissä eivät tarvitse toimiakseen edes kolikkoa, eikä toisaalta nettikasinorahaa käytettäessä muutenkaan makseta käteisellä.

Alla listattuna siis muutama meidän mielestämme laadukas hedelmä peli:

Hedelmäpelit

Suomalaiset hedelmäpelit Mansikka ja Tuplapotti ovat edelleen pelattavissa Veikkauksen sivuilla, vaikka fyysisinä pelimasiinoina näitä nimikkeitä ei ole löytynyt Suomen maastakaan pitkään aikaan. Jos ilmainen hedelmäpeli versio kiinnostaa, niin Veikkauksellakin pääsee kokeilemaan pelejä ilman maksua – samoin kuin siis kansainvälisilläkin kilpailijoilla. Veikkauksella on aina ollut vahva vainu siitä, miten hedelmäpeli myydään pelaajille, ja netissä tämä tarkoittaa nimenomaan kokeiluversioiden tarjoamista. Harva kuitenkaan jättää pelkkään kokeiluun, sillä kyllähän voittaminen aina kiinnostaa. Ilmaiset hedelmäpelit auttavat kuitenkin pelaajaa tutustumaan peliin ennen ostopäätöstä, mikä pitää touhun ainakin varmasti rehellisenä.

Suosittelemme, että annat mahdollisuuden listamme peleille, sillä tarjolla on melkoista hupia ja toinen toistaan parempia bonusominaisuuksiakin!